FUGU JAPANS RESTAURANT

FUGU JAPANS RESTAURANT Traditionele keuken

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 690 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Fugu Japans Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2022 om 0:36 De sushi’s zijn te groot, teveel rijst. Wordt er misselijk van. Jammer, de kwaliteit wordt steeds minder en minder.
28 mei 2022 om 20:53 De zoveelste bezorging zonder drinken erbij…:-( Verder wel goed te eten, niet heel bijzonder
8 mei 2022 om 20:09 Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd!
22 apr 2022 om 23:11 Als vanouds prima kwaliteit en vlotte bezorging
4 apr 2022 om 14:44 Het eten was wederom heerlijk wel was het drinken en soya saus vergeten te leveren :(
24 mrt 2022 om 16:10 De beste sushi, mijn nieuwe favoriet. Sushi is authentiek Japans, vers en daarom erg lekker. Heerlijke Udon noodels! Bezorging is ook top, mooi op tijd. Van een foodie zoals ik mag je er vanuit gaan dat je goed zit bij Fugu.
14 mrt 2022 om 8:16 Ik kreeg heel weinig sushi voor heel veel geld De tas was nat en het bezorgen duurde heel lang
11 mrt 2022 om 6:39 Erg lekkere verse sushi!! Netjes op tijd bezorgd. Aanrader.
6 mrt 2022 om 15:26 Erg goed! Heerlijke verse sushi, “echte” sushi. Voor de udon noodels mag wel minder olie/vet worden gebruikt. Sneller bezorgd dan verwacht. Bedankt en tot de volgende bestelling!
28 nov 2021 om 21:58 Perfecte sushi, supervers. Lekkere scherpe wasabi. Zeer tevreden, ik bestel de volgende keer hier weer.
17 nov 2021 om 19:16 Erg slechte Prijs Kwaliteit verhouding… De rijst was droog, smaakloos, vrijwel alle sushi heeft geen smaak en je betaald er 60% meer voor dan het gemiddelde Sushi restaurant De positieve reviews door het restaurant zelf geplaatst, kan niet anders
17 okt 2021 om 20:03 Wat een perfecte sushi! Echte Japanse sushi en niet de all you can eat versie. Alles was super smaakvol en je proeft gewoon dat het vers is gemaakt. Bezorging duurde een half uurtje langer dan gepland. De sushi maakte dat meer dan goed!